Teksti

13. huhti, 2017

Bertta on kuvattu! lonkat B/B ja kyynärät 0/0 🙂 Jee! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! 

Lyyli on poissa

25. touko, 2016

Lyylin poski tulehtui pian hoidon jälkeen uudestaan ja teimme raskaan mutta pakollisen päätöksen nukuttaa rakas karvakaveri 12.5. ikiuneen. Nyt on Lyylin hyvä nukkua ison kuusen alla edellisten koirien kanssa.

❤ 

Lyyli lääkärissä

2. huhti, 2016

Zaran ultra

14. maalis, 2016

No voihan höh!! Kävin päivällä Zaran kanssa ultrassa, tiineysvuorokausia 28, eikä ultrassa näkynyt mitään! Nyt olen sitten lueskellut netistä kaikenlaisia kirjoituksia siitä onko ultraan luottamista vai ei. Paljon on tapauksia ettei ole yhtään pentua näkynyt tässä vaiheessa, mutta lopputulos on kuitenkin ihan toinen. Ei siis auta kuin toivoa, että meillä olisi samanlainen tilanne. Ja mittanauhan otan avuksi tähän seuraamiseen! Jos maha alkaa selvästi kasvamaan, vien uusintaultraan, koska ell lupasi että saan sen samaan hintaan. 

*

25. helmi, 2016

Tämän vuoden näyttelyrumba on alkamassa. Möhky on ilmoitettu kahteen näyttelyyn ja nyt pitäisi alkaa opettelemaan narussa kulkemista ilman suuria hyppyjä ylös, maahan makaamaan menoa ja mua vasten nousemista....kuinkahan vaan käy! ;) 

Bertta täyttää tänään 4 kk ja on todellinen harvahammas! Ihmeen nopeasti koiralla uudet hampaat kuitenkin kasvaa, jo päivässä huomaa eron. Eilen käytiin ottamassa toinen rokotus ja neiti on kyllä niin hurmaava luonne, että ei yhtään välittänyt ja oli koko ajan eläinlääkärillekin iloinen. Nyt päästään vihdoin koirapuistoon tutustumaan erinäköisiin ja -kokoisiin koiriin. 

Jaa tämä sivu